/ SAĞLIK

Dereotu

10 Ekim 2019

Tiroid hastalarının tedavi amaçlı kullanmak için başvurduğu dereotunu nedir? ve nasıl bir bitkidir.? Bununla ilgili bilgiyi yayınlamış olduğumuz kısa makalede bulabilirsiniz..



Dereotu, cacığın, dolmanın içine ve baklanın da üzerine konulur. Dereotunun sapları ve yaprakları zengin E-vitamini deposudur. C-vitamini bakımından öylesine zengindir ki, miktar olarak E-vitamininin tam on katıdır. Bir hafta boyunca, öğünlerinize başlamadan önce tüketeceğiniz bir yemek kaşığı dolusu dereotu ileride gelişebilecek tiroid şikayetlerine karşı mükemmel ve mucizevi bir önleyicidir. Bir yıl içerisinde üç-dört kez bir hafta boyunca her öğün öncesinde bir yemek kaşığı dolusu tüketmek en ideal ölçüdür.


Dereotu öyle bir nimettir ki, hem hipotiroid (tiroidin yavaş veya az çalışması) hem de hipertiroid (tiroidin hızlı veya fazla çalışması) durumunda etkilidir. Her iki durumda da etkilidir.

Kaynak:https://www.profsaracoglu.com/dereotu-profsaracoglu

ÖNEMLİ NOT:Bu sitedeki bilgiler bilgilendirme amaçlı olup, tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka uzman doktorunuza başvurunuz

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 135979
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.