/ GÜNDEM

Millî Eğitim Bakanlığınca İstihdam Edilecek Fizyoterapist Ve Destek Personeli Pozisyonlarına Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

10 Ekim 2021



Millî Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında 260 sözleşmeli fizyoterapist ile 2 bin 593'ü aşçı, 3 bin 279'u aşçı yardımcısı olmak üzere 5 bin 872 destek personeli istihdam edecek. 
 
Söz konusu pozisyonlara alım yapılmasına ilişkin duyuru, Bakanlığın resmi internet sayfasında yayımlandı. 
 
Duyuruda belirtilen nitelikleri taşıyan adayların, başvurularını 25 Ekim Pazartesi gününden 5 Kasım Cuma 23.59'a kadar e-Devlet ile entegre çalışan "Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı" platformu https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/" adresinden tamamlamaları gerekiyor.

 
Adaylar istenilen belgeleri sisteme yükleyerek başvurularını elektronik ortamda onaylatmak üzere bir il ve ilçe millî eğitim müdürlüğü seçecek. Gerekli durumlarda sisteme yüklenen belgelerin asıllarının talebi hâlinde belgeleri, onay makamı olarak seçtikleri il, ilçe millî eğitim müdürlüğüne teslim edecek.
 
Adaylar sadece bir unvan için başvuruda bulunabilecek, birden fazla unvan için başvuruda bulunduğu tespit edilen adayların her iki başvurusu da geçersiz sayılacak.
 
Atama sonuçları, 12 Kasım 2021 tarihinde, https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ üzerinden ilan edilecek.
 
Atamaları valiliklerce kendilerine tebliğ edilenler, tebliğ tarihini izleyen 15 gün içinde göreve başlamak üzere atandıkları il millî eğitim müdürlüklerine istenilen belgelerle birlikte başvuruda bulunacak. 

Kaynak:https://www.meb.gov.tr/mill-egitim-bakanliginca-istihdam-edilecek-fizyoterapist-ve-destek-personeli-pozisyonlarina-basvurular-25-ekimde-baslayacak/haber/24242/tr

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 963251
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.