/ KEŞFET

Küre Kafe & Kapsül Kafe

27 Ağustos 2021



Oltu taşı, Erzurum'un Oltu ilçesinde çıkarılan değerli bir taştır. Kolay işlenebilmesinden dolayı bir çok takı ve ziynet eşyasında kullanılmaktadır. Oltu taşının özelliklerine bakıldığında; karbon içeriği yüksek olan bir süstaşıdır. Çok çabuk yanmasından dolayı çıraya benzetilir.

Küre Kafe Restoran ızgaraları, dünya mutfağı, tatlıları, sıcak ve soğuk içecekleri ile ziyaretçilerine her türlü imkanı sunuyor.
Erzurum’un en yükseğinde dağların ayaklarınızın altında kaldığı bir mekanda, güneşin dağlar arasında batışını, kızıllığın ve mavinin yer değişimini izlemeye ne dersiniz? İrili ufaklı bir çok dağın arasında ortaya çıkan eşsiz manzara ve güneşin bu dağlar arasında kayboluşu, ardından şehrin ışıkları arasında doyumsuz Erzurum manzarası…

Palandöken zirvesinde yer alan Küre kafeye özel aracınızla ulaşabileceğiniz gibi 19:00 ‘a kadar çalışan teleferiklerle de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Palandöken Kayak Merkezi başlangıç noktasında yer alan Kapsül Kafe kayakçılar ve misafirler için sıcak bir mola mekanı. Tamamı camdan ve kapsül şeklinde tasarlanan kafede sıcak içeceklerle içiniz ısınırken Palandöken manzarasının tamamını görmeniz mümkün…

Eğer kayak yapmıyor iseniz bir yakınınızı ve diğer kayakçıları buradan seyrederken sıcak içecekler ve Palandöken manzarası eşliğinde keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kapsül kafe sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra dünya mutfağından farklı lezzetleri de müşterilerine sunmakta.

Kaynak:http://www.palandoken.gov.tr/kure-kafe-kapsul-kafe

BENZER İÇERİKLER

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 294827
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.