/ EĞİTİM

Bakan Yardımcısı Özer'den Ankara Akyurt Özel Eğitim Uygulama Okuluna Ve Özel Eğitim Sınıflarına Ziyaret

07 Nisan 2021

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Millî Eğitim Bakanlığı ile Akyurt Belediyesinin destekleriyle yenilenen Akyurt Büğdüz Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki özel eğitim sınıflarını ziyaret etti. 

Bakan Yardımcısı Özer, özel eğitim hizmetlerinin yaygınlaştırılması amacıyla özel eğitim sınıflarının eğitim ortamlarının materyal desteğiyle yenilendiğini, Özel Eğitim Uygulama Okulunun ek binasının yenilenerek öğrencilerin daha kaliteli eğitim ortamlarından yararlanmalarının sağlanmış olduğunu belirterek, Bakanlık olarak özel öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.
 
Akyurt ilçesinde özel eğitim anaokulu, özel eğitim uygulama okulu (I, II, III. kademe) ve özel eğitim meslek okulunun açılması ile ilgili planlamanın yapılarak yatırım programına alınacağının müjdesini veren Özer, Nevzat Hüseyin Tiryaki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki atölyelere gerekli desteğin verilerek güçlendirildiğini ve meslek lisesi öğrencileri için kaliteli eğitim alanları oluşturulduğunu da sözlerine ekledi.
 
Ziyaretleri esnasında Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'e;  Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Ankara Millî Eğitim Müdürü Turan Akpınar,  Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Cemal Özdemir, Akyurt Kaymakamı Osman Altın ve Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık eşlik etti.

Kaynak:http://www.meb.gov.tr/bakan-yardimcisi-ozerden-ankara-akyurt-ozel-egitim-uygulama-okuluna-ve-ozel-egitim-siniflarina-ziyaret/haber/22953/tr

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 41160
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.