/ EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanlığı Ve Unıcef'in 2021-2022 Çalışma Planı Toplantısı Çevrim İçi Yapıldı

13 Mart 2021

Millî Eğitim Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İş birliği Programı'nın 2021-2025 UNICEF ülke programı kapsamındaki çalışma planı hazırlanmasına ilişkin toplantı gerçekleştirildi.  

Bakan Yardımcısı Mustafa Safran'ın başkanlığında çevrimi içi düzenlenen toplantıya, Bakanlık birim amirleri ile Birleşmiş Milletler UNICEF Türkiye yetkilileri de katıldı.
 
Toplantının açılışında konuşan Safran, çalışma planı önceliklerinin Ulusal Kalkınma Planı ve 2023 Vizyon Belgesi'ndeki hedeflerin doğrultusunda belirlenmesi gerektiğinin önemine değindi.
 
Safran'ın konuşmasının ardından 2021-2022 dönemi MEB ve UNICEF çalışma planı hakkında görüş alışverişi yapıldı. 
 
Taslak çalışma planında; "Kapsayıcı Eğitim Politikaları", "Yenilikçi Öğrenme Ortamları ve Materyalleri", "Öğrenci İzleme ve Değerlendirme Destek Mekanizmaları", "Eğitim Çalışanlarının Kapasitelerinin Güçlendirilmesi", "Kanıta Dayalı Politika Güçlendirme", "Kovid-19 Eğitim Destekleri", "Farkındalık ve En Savunmasız Çocuklar için İletişim", "Eğitime Erişimi ve Eğitimi Tamamlamayı Destekleyen Programlar", "Ergen ve Gençlere Yönelik Beceri Geliştirme Programları" ve "Kaliteli Yaygın Eğitim Fırsatları" başlıkları yer aldı.

Kaynak:http://www.meb.gov.tr/mill-egitim-bakanligi-ve-unicefin-2021-2022-calisma-plani-toplantisi-cevrim-ici-yapildi/haber/22770/tr

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 760256
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.