/ EĞİTİM

İsteyen Çocuğunu Okula Gönderecek

06 Ekim 2020

Bakan Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 12 Ekim Pazartesi günü tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz açıklamasında bulundu. 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıklamasında devamla:
 
"Velilerimizin okulların açılmasındaki yoğun arzusunu göz önünde bulundurduk. Eğitim her koşulda öncelikli bir yere sahip. Bilimsel veriler ışığında çocuklarımızın öğrenme kayıplarını dikkate alarak okullarımızda yüz yüze eğitime geçiyoruz.

12 Ekim itibarıyla yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz için yüz yüze ve uzaktan eğitimin birlikte yürütüleceği bir planlama yaptık.

Yüz yüze eğitimin başında “veli rızası, bizim için önemli” demiştik. Şimdi de çocuklarını okula göndermek istemeyenlere esneklik sağlanacak. Öğrencimiz devamsız sayılmayacak ancak her koşulda derslerden sorumlu olacaklar.

12 Ekim itibariyle yüz yüze eğitime başlayacak öğrencilerimiz için de ilkokul 1. sınıflar gibi yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimin birlikte yürütüleceği bir planlama yaptık. Yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimiz de haftanın 2 gününde okullarında olacaklar.

Kaynak:https://twitter.com/ziyaselcuk/status/1313199812230160390

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 480090
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.