/ GÜNDEM

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz 2020

15 Temmuz 2016, birliğimize, demokrasimize kasteden hainlere karşı Türk milletinin,  millet iradesinden başka hiçbir beşeri güç karşısında diz çökmeyeceğini dünyaya gösterdiği gündür.
O gece, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, her kesimden tek bir vücut olan ve vatanı uğruna canını hiçe sayan kahraman milletimiz, demokrasinin asıl sahibinin halk olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya koymuş, milletin egemenliğini teminat altına almıştır.
Demokrasimize darbe indirmek, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları dolduran kahraman milletimizin gösterdiği fedakar direnişle başarısızlığa uğratılmıştır.
O gece, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek, ekonomimizi çökertmek amacında olanlara cevabı, birlik ve beraberlik içinde tek yürek olan ve destansı bir mücadele gösteren aziz milletimiz vermiştir.
Birlik ve beraberlik içinde her türlü tehdit ve saldırının üstesinden daima gelen Türkiye, 15 Temmuz’dan daha da güçlenerek ve büyüyerek çıkmış, yoluna sağlam ve emin adımlarla devam etmiştir.
Bizlere düşen o gece ülkemizin bağımsızlığını ve milli iradeyi korumak için canlarını feda eden ve bir destan yazan kahraman milletimizin mirasına daima sahip çıkmak, o gece yaşananları unutmamak unutturmamaktır.
Bizler de bu yolda, ülkemizin ekonomisinin daha fazla güçlenmesi, esnaf ve sanatkarımızın, sanayicimizin,  iş insanımızın, girişimcilerimizin önünü açmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz.
Bu vesileyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıl dönümünde demokrasi ve vatan uğruna canını veren kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
 
Kaynak:https://ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-bakani-ruhsar-pekcanin-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesaji

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 393890
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.