/ EKONOMİ

En çok para kazandıran sektörler

08 Şubat 2020

Yeni girişimcilere ileriye dönük yatırımlar yapmak isteyenler için; geçtiğimiz yıl en çok kazandıran sektörleri araşturdık.

Çevreci inşaatlar

Çevre dostu binalar inşaat sektöründe yeni bir karlı pazar yaratmıştır.

İnternet pazarlama ve reklam ajansları

İnternetin günümüzdeki artan öneminden dolayı firmaların internete ilgisini artırmıştır.Önümüzdeki yıllarda internet pazarlama ve reklam ajanslarının daha da büyümesi bekleniyor

Yaşlı kişiler için evde bakım hizmetleri

Nüfus yaşlandıkça yaşlı insanlara evde bakım hizmeti veren firmalara ve kişilere olan ihtiyaç giderek artmaktadır. Yaşlı insanların çoğu yaşlarından dolayı evlerinde kalmayı tercih ediyor. Yaşlıların bakımıyla ilgili çalışanlar ev işlerinde, getir götür işlerinde, doktor kontrolleri gibi durumlarda yaşlılara yardımcı olurlar. 

Veri madenciliği

İnsanların internette yaptığı aramalar, beğenmeler, nelerden hoşlandığı gibi kişisel bilgilere ulaşma ve bunu şirketler için bir pazarlama raporu haline getirmek, bu işin amacıdır. 

Hacker’lık

Şirketler, ağlarındaki güvenlik açıklarını kapatmak için etik hacker’lara ihtiyaç duymaya başladı. Hacker saldırısına karşı yine bir hackerdan yardım almak artık çok popüler iş sektörü arasında yer almaktadır. .

Mobil yazılımcılık

Artık akıllı telefonlar büyük bir kazanç kapısı haline gelmeye başladı. Hızla bilgisayarların yerini alan akıllı telefonlara uygulamalar hazırlayan yazılımcılar, gelecekte daha büyük paralar kazanacaktır.

İtibar yöneticiliği

Bu meslek gurubu, şirketler hakkında internette yayınlanmış haberler veya yorumlar arasından olumlu olanları ön plana çıkarıp, olumsuz olanları eliyorlar. Böylece internetten firma hakkında yapılacak bir araştırmada, olumsuz yorumlarla karşılaşılmıyor.

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 805900
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.