/ TEKNOLOJİ

Google 'sız Telefon Geliyor

31 Ocak 2020

Huawei Mate 30 Pro; Google servisleri olmadan satışa sunulacak.5 Şubatta Türkiye'de satışa sunulacak.

Huawei Mate 30 Pro, yapay zeka destekli kamera özellikleri ile öne çıkıyor. Kirin 990 ile dikkatleri üzerine çekiyor. Fotoğraf makineleri ve akıllı telefonların kameralarını bilimsel olarak inceleyen DxOMark, Huawei Mate 30 Pro’yu derinlemesine inceledi ve hem 4G hem de 5G versiyonunu ilk iki sıraya yerleştirdi.

Ancak bu telefonlarda Google servisleri bulunmayacak. Yani Mate 30 Pro'yu kutusundan çıkardığınızda Huawei servisleriyle kullanacaksınız. Bu da Google Play Store'un bulunmadığı bir telefon demek. 

HuaweiMate 30 Pro, 40MP Cine Kamera, 40MP SuperSensing Kamera, 8MP Telefoto Kamera ve 3 Boyutlu Derinlik Algılama Kamerasıyla dörtlü kamera sistemine sahip.

SuperSensing Cine Kamera, ileri teknoloji kameralarla rekabet eden çarpıcı fotoğraflar çekebilen bir çift ana kamera sistemi. Cine Kamera, genişletilmiş dinamik aralığa sahip 4K / 60fps, 7680 fps'de ultra yavaş çekim, video çekimi için 51200 ISO değerinde yüksek ISO değeri özelliklerine sahip olan, 1 / 1,54 inçlik bir sensör boyutuna sahip. Ayrıca 4K, Düşük-Işık ve Ultra-Geniş hızlandırılmış çekim video seçeneklerini de destekliyor. HUAWEI Mate 30 Pro ayrıca profesyonel görünümlü sonuçlar için kayıt sırasında bokeh özellikleri sunuyor. Ek olarak, çift kamera sisteminin ikincisi, ISO 409.600 değerinde etkileyici ışık duyarlılığıyla düşük ışık koşullarında çarpıcı sonuçlar elde etmek için yüzde 40 daha fazla ışık alan 1 / 1,7 inç HUAWEI SuperSensing Cine Kamera olarak konumlanıyor.

8MP Huawei Telefoto Kamera 3x optik zoom, 5x Hibrit zoom ve 30x Dijital zoom sunuyor. Optik Görüntü Sabitleme (OIS) + AI Sabitleme (AIS) ve 3D Derinlik Algılama, HUAWEI Mate 30 Serisi'ni akıllı telefon fotoğrafçılığı ve video çekimi için tüketiciler için en yetenekli taşınabilir cihaz haline getiriyor. Ön tarafta 3D Derinlik Algılama Kamerası, özçekimler ve portreler için doğru alan derinliği bilgileriyle gelişmiş bokeh efektleri sunuyor.

YORUMLAR


Yorum Yap


Girilecek rakam : 498243
Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.